De Vecht ontsteekt kerstboom met honderden LED-lampjes op 9 december

Op zaterdagavond 9 december rond 19.00 uur zullen we weer de lichtjes van de kerstboom op het schoolplein laten branden. We komen weer bij elkaar met een glaasje glühwein, warme chocolademelk, een oliebol en vooral heel veel gezelligheid. Afgelopen jaar is de boom dankzij alle steun van de bewoners verduurzaamd met honderden LED lampjes. Zo kan de boom ook de komende jaren op een verantwoorde manier blijven branden.

In de twee weken voorafgaand aan 9 december worden ‘Lichtpuntjes’ binnen de dorpskern van De Vecht aan de deur verkocht op de woensdagen 22 en 29 November vanaf 18.00 uur.

Voor het eerst worden de lichtpuntjes ook verkocht op het schoolplein  van de Antoniusschool in de Vecht op twee middagen bij het uitgaan vanaf 13.45, namelijk op de woensdagen 22 en 29 November. Deze lichtpuntjes zijn voor €2,50 te koop. De Lichtpuntjes zijn ook op de feestavond zelf nog te koop, of vooraf bij Cafe- Eetcafe-Zalencentrum De Groot, bij zorgwerkplaats Kraam 90 en in de kantine van s.v. V en L. 

Op deze manier willen we op 9 december samen het licht ontsteken in deze donkere kersttijd. De opbrengst van de verkoop van de kaarsjes komt samen met de verkoop van oliebollen, drankjes, marshmallows, etc. op de avond zelf, volledig ten goede aan het laten branden van het grootste Lichtpuntje van De Vecht en Omstreken: onze Kerstboom.  

De avond komt tot stand met medewerking van Popkoor ‘Powerpop’ en natuurlijk onze kerstman, die dit jaar vanaf 18.45 uur weer door De Vecht zal rijden om iedereen persoonlijk thuis op te halen, zodat we gezamenlijk naar het schoolplein kunnen lopen voor het ontsteken van de kerstboomverlichting. Dus sluit gezellig aan als de kerstman voorbij rijdt. 

Woon je niet binnen de dorpskern, verzamel dan zoals vanouds om 18.45 uur op het bruggetje. Daar zijn evt. ook extra lampionnen verkrijgbaar, mocht je er zelf geen hebben gemaakt. 

Tot dan!

De Kerstboom commissie

Kerstboom-flyer-voor-2023.png

Kerstboom-flyer-achter-2023.png