Save the date: ontsteking Kerstboom met feest op 9 December

Op zaterdagavond 9 december rond 19.00 uur zullen we weer de lichtjes van de kerstboom op het schoolplein in de Vecht laten branden met een mooi feest eromheen. 

In de week voorafgaand aan 9 december worden ‘Lichtpuntjes’ weer binnen de dorpskern van De Vecht aan de deur verkocht. Deze kaarsjes zijn voor €2,50 te koop. De Lichtpuntjes zijn ook op de avond zelf nog te koop, of vooraf bij Cafe- Eetcafe-Zalencentrum De Groot, Kraam 90 en in de kantine van s.v. V en L. Op deze manier willen we op 9 december samen het licht ontsteken als start van de kersttijd.

De opbrengst van de verkoop komt samen met de verkoop van oliebollen, drankjes, marshmallows, etc. op de avond zelf, volledig ten goede aan het grootste Lichtpuntje van De Vecht en Omstreken: onze Kerstboom. 

De avond komt tot stand met medewerking van Popkoor ‘Powerpop’ en natuurlijk onze kerstman, die dit jaar weer vanaf 18.45 uur door De Vecht zal rijden om iedereen persoonlijk thuis op te halen, zodat we gezamenlijk naar het schoolplein kunnen lopen voor het ontsteken van de kerstboomverlichting. Dus sluit gezellig aan als de kerstman voorbij rijdt.

Woon je niet binnen de dorpskern, verzamel dan zoals vanouds om 18.45 uur op het bruggetje. Daar zijn evt. ook extra lampionnen verkrijgbaar, mocht je er zelf geen hebben gemaakt op de school.

Neem je je ‘Lichtpuntje’ mee op 9 december? Dan zetten we met zijn allen het schoolplein in het licht. Tot dan!

kerstboom-2023-save.jpg