58e editie Avondvierdaagse in De Vecht

Dit jaar zal de 58e editie van de Avondvierdaagse plaatsvinden van woensdag 26 juni t/m zaterdag 29 juni (met als inhaalavond dinsdag 25 juni). 

Zoals elk jaar wordt de avondvierdaagse door V en L georganiseerd.

Vele wandelaars zullen dan weer richting de Vecht komen om te gaan wandelen. De scholen en verenigingen die jaarlijks meedoen hebben al een uitnodiging gekregen. Wil jouw school/vereniging ook meedoen? Stuur dan een mail naar actiecomitee@svvenl.nl.

Er zijn, zoals gewoonlijk, drie afstanden te wandelen: de 5, 10 en 15 km. Met dit jaar veel nieuwe routes (10 en 15km)!

Het inschrijfgeld bedraagt €6,- voor (school)kinderen t/m 12 jaar en €8,- voor deelnemers van 13 jaar en ouder. 

De startplaats is op de parkeerplaats van café De Groot, Avervoordseweg 2 De Vecht. De starttijd is iedere avond om 18.30u. 

Daarbij is de dinsdag 25 juni 2024 een zogeheten ‘inhaal’-avond, waarbij gewandeld kan worden als men verhinderd is op de gebruikelijke woensdag t/m zaterdag. 

Zaterdag, zal er zoals elk jaar weer een grootse intocht zijn voor de wandelaars vanaf SV V en L, over de ‘Via Gladiola’ van De Vecht, naar Café de Groot. Iedereen is hierbij natuurlijk meer dan welkom!

Na deze intocht zal er bij Café -Eetcafé-Zalencentrum De Groot het welbekende Blarenbal plaatsvinden, waarbij het einde van de Avondvierdaagse gevierd wordt!

Volg de Facebook pagina van de avondvierdaagse voor de laatste info.


avond3.jpg

avond1.jpg