Even voorstellen: ZijActief

Plaatselijk Belang De Vecht gaat verenigingen aan het woord laten, dit keer de aftrap met: ZijActief!

Hun eerstvolgende activiteit is de dagfietstocht op 6 juli, aanmelden kan t/m 15 juni bij één van de bestuursleden.

Even voorstellen: Zijactief de Vecht

Wie zijn wij en wat doen wij.

Zijactief is vanouds een plattelandsvereniging maar ook als je geen plattelander bent ben je welkom. Op dit moment hebben we 69 leden. Zodra de “R” in de maand zit komen we één avond per maand bij elkaar. Dus september t/m april. Onder het genot van een kopje koffie/thee en een drankje komen er verschillende onderwerpen langs. B.v. Medisch, creatief, informatief, ontspanning enz.

In het jaarprogramma kun je zien wat er dit jaar nog komt. In de zomermaanden organiseren we een dagfietstocht (6 Juli), een avondpuzzeltocht, een stadswandeling of busreis (7 september). Ook is er een Nordic walking groep en een leesclub.

Locatie van de avonden is Zaal de Groot. Aanvang 20.00 uur. Altijd krijg je vooraf nog een uitnodiging per mail of post. Ook als er extra kosten zijn zoals een creatieve avond of met kerst wordt dat vooraf gemeld. Per jaar betaald u € 35.00 contributie. Voor leden boven de 70 jaar is het € 30.00. Per avond betaald u € 5.50 incl. koffie/thee en een drankje. introducees betalen € 8.50. Kom gerust een keer kijken, het verplicht je tot niets!

Het bestuur Voorzitter: Wisselend.

Secretaris: Dora Overvelde-v.d. Linde

Penningmeester: Willemien Blokvoort - Klumper

Tiny Overvelde -Lueb

Hennie de Groot- Veldwijk

Vacant

klik hier voor het programma van de komende tijd

Kijk op hun eigen website voor meer informatie

of neem contact op via het contactformulier op de site van ZijActief om je aan te melden en eventueel op te geven voor de Dagfietstocht