Inloopmiddag Energiebesparing met Gerard Kolkman

Wil je energie én geld besparen?

Kom dan naar de inloopmiddag van Energiek de Vecht met energieadviseur Gerard Kolkman op zaterdag 5 November van 14.00 uur t/m 16.00 uur in de Antoniusschool!

U krijgt van Gerard tips voor energiebesparing en gratis advies voor uw persoonlijke situatie.

Heeft u geen concrete vraag maar bent u wel geïnteresseerd in het onderwerp? Ook dan bent u van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen voor een kop koffie.

U kunt dan ook nader kennis maken met de leden van onze werkgroep Energiek De Vecht. 

Tijdens de inloopmiddag kunt u korting krijgen op een HomeWizard P1 meter. Hiermee krijgt u doorlopend inzicht in het eigen stroom- en gasverbruik en kun je het verbruik over een geselecteerde periode terugkijken. Handig wanneer je meer grip wilt op je energierekening. Wilt u liever aan advies aan huis? Dat kan ook. Meld u dan aan bij onze werkgroep. Gerard Kolkman zal dan persoonlijk contact met u opnemen.

Energiek de Vecht bestaat uit Rolof Mulder, Harry Davelaar, Gerard Kolkman, Gustave Moot, Annelies Nuijens, Jeroen van der Geest, Jan Blankespoor, Martijn van der Boom en Frans Leerkes. U kunt ons bereiken door ons te bellen of via het e-mailadres energiek@de-vecht.nl.

Wil je weten hoe wij te werk gaan? Lees dan de Routekaart of kijk verder op de speciale website van Energiek de Vecht, de Energiegroep van de Vecht.

inloop-pag1.pnginloop-pag2.png