Stemmen Rabo Clubsupport

Rabobank leden kunnen vanaf vandaag tot en met 26 september 2023 stemmen op hun favoriete verenigingen en daarmee initiatieven van de verenigingen helpen, Rabobank stelt namelijk geld beschikbaar. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld ze binnen krijgen. Zoals ieder jaar doen een aantal verenigingen uit De Vecht hieraan mee!

Naast voetbalvereniging SV VenL, Carnavalsvereniging De Vrogge Reuiers en Toneelgroep Klaver 5 doet Plaatselijk Belang de Vecht en omstreken zelf dit jaar voor het eerst ook mee!

Stemmen kan via de RABO app of via de website van de Rabobank

Een opsomming van de doelen van de vier verenigingen:

SV VenL

Omdat wij als vereniging al enorm duurzaam bezig zijn( LED, Zonnepanelen,vet recycling) is de volgende stap verminderen/voorkomen van plastic afval. De plasticvrije kantine! Daarom willen wij herbruikbare PolyPropyleenbekers (PP) gaan aanschaffen, ook voor de aankomende festiviteiten bij onze vereniging. Deze willen wij voorzien van ons mooie logo.Mocht er dan nog budget over zijn, dan willen we nog een speciale afwasmachine daarvoor aanschaffen.

Klaver 5

Wij willen graag onze verlichting en geluid verduurzamen ten behoeve van ons decor. Onder andere door onze traditionele verlichting steeds verder te vervangen door led verlichting.

De Vrogge Reuiers

Het geld van Clubsupport willen we besteden aan de organisatie van carnaval, specifiek voor het kopen van prijsjes voor het kindercarnaval op zaterdag in het carnavalsweekend. Op deze zaterdagmiddag komen de kinderen uit De Vecht en wijde omgeving naar de Groot voor een mooi Carnavalsfeest. Naast o.a. de polonaise worden er verschillende spellen gedaan voor alle kinderen van basisschoolleeftijd. Het geld van clubsupport willen we besteden om o.a. leuke prijsjes te kunnen kopen voor de winnaars.

Plaatselijk Belang de Vecht eo

Ieder jaar, dit jaar op zaterdagavond 9 december zal buurtschap De Vecht weer op feestelijke wijze de grootste verlichte Kerstboom in de wijde omgeving op het schoolplein ontsteken. Iedereen uit De Vecht en Omstreken weer bij elkaar voor een glaasje glühwein, warme chocomel, marshmallows, een oliebol en vooral héél veel gezelligheid. Dit met medewerking van de Kerstman en een koor. Het geld van de clubactie wordt besteed aan dit feest en onderhoud van de verlichting van de kerstboom. 


Stem dus allen via de Rabo App  of via de website van de Rabobank