Zaterdagmiddag 11 December ontsteken kerstboom

Heel De Vecht en omstreken komt pas helemaal in de Kerststemming als de Lindeboom op ons schoolplein weer wordt omgetoverd tot de grootse verlichte Kerstboom uit de wijde omgeving! De lichten worden weer op zaterdagmiddag 11 December ontstoken. Tussen 16.00 en 17.00 uur rijdt de kerstman met zijn gevolg weer door de straten van ons dorp en wordt de boom weer verlicht! 

Iedereen is welkom!

We willen jullie vragen om voor jullie huis te gaan staan (of verdeeld langs de route als je niet in het dorp zelf woont of niet aan de route) en vanaf 16.00 uur uit te kijken naar de kerstman met een leuk lichtje, lampion en/of vuurkorf. Hoe gezellig is dat? We zullen dan weer langs komen in kerstsfeer met een lekkere tractatie. Verdeel je over de route, er is plaats genoeg, maar houd de 1,5 meter wel even in de gaten en blijf op je plek staan.

Natuurlijk kunnen er ook weer oliebollen besteld worden en ook de heerlijke Gluhwein gemaakt volgens traditioneel recept van de Groot! Tevens hebben we dit jaar overheerlijke oldtwellose appelbeignets, dat wordt smullen!

Onderaan dit bericht kunt u bestellen door het formulier in te vullen (bestellen kan t/m 15 december)!

De bestellingen kunnen dan op zaterdag 18 december tussen 15 en 17 uur opgehaald worden onder de boom op het schoolplein!

hieronder kunt u uw bestelling doen!