Jodelmientje

Plaatselijk Belang De Vecht is eigenaar van een mobiele geluidsinstallatie, genaamd jodelmientje. Deze installatie is voor verenigingen in en rondom De Vecht te huren.
Na het invullen van onderstaande bruikleenovereenkomst kunnen verenigingen de installatie, indien deze beschikbaar is, tegen een kleine vergoeding gebruiken.

Klik hier om de bruikleenovereenkomst te downloaden. U kunt deze overeenkomst invullen en bij één van de bestuursleden inleveren. Voor adressen zie ook de pagina Het Bestuur. Ook voor navraag over beschikbaarheid kunt u hier terrecht.


De installatie bestaat uit een transportkoffer met een dubbele CD speler, mengpaneel, draadloze ontvanger t.b.v. een microfoon, een opberglade en een aansluitsnoer set 230v.

Verder bevat de set twee active luidsprekers met aansluitkabel 230v. een statief t.b.v. de luidsprekers, twee draadloze microfoons, een bedraade microfoon en kabelhaspels van 30 en 20 meter.

Voor het huren van de complete set vraagt Plaatselijk Belang een vergoeding van € 50,00 aan verenigingen. Voor het huren van enkel de luidsprekers (met microfoon) wordt een bedrag van € 25,00 gevraagd.